Začetek

Glasbena šola

Smo zasebna glasbena šola, ki deluje na področju glasbe že od leta 1998. Imamo mladi kolektiv, vrhunske glasbene pedagoge, ki imajo večletne izkušnje v poučevanju.

Že od leta 2008 smo povezani z državnimi glasbenimi šolami, kjer naši učenci opravljajo izpite iz Nauka o glasbi ter ostalih klasičnih glasbil iz naše ponudbe. Torej v naši glasbeni šoli lahko dobite na koncu leta državno veljavno spričevalo iz inštrumenta in teorije.

Ker poučevanje poteka individualno, se lahko vsakemu učencu posvetimo in tudi upoštevamo vaše želje poleg že utečenega programa. Učna ura traja 45 minut in je enkrat tedensko, 4 x mesečno.

Cena enomesečnega tečaja v glasbeni šoli Pustotnik je 60,00 eur z že vključenim 20 % ddv-jem. Šolnina se poravna enkrat mesečno na blagajni v predprostoru Hiše zabave Pustotnik, prvo vajo v mesecu.

Ker učenci radi nastopajo, jim dajemo tudi možnost javnega nastopanja na raznih prireditvah kot so: občinske proslave, tekmovanja, poroke, obletnice itd....

Vse, ki bi se radi pridružili v svet glasbe, vas vabimo da nas obiščete v naši glasbeni šoli in se preizkusite v igranju. Prepričani smo, da se vsak lahko nauči igranja na instrument, saj je metoda po kateri poučujemo preprosta in enostavna.

1 vaja je brezplačna.

Pustotnik & co., k.d.
Zasebna glasbena šola

041/693-729

 

Obrazec za prijavoNa Facebook-u
Pasica
Pasica
Pasica
Sodelujemo

narodnjak_200

VeseljakTV