Začetek

Podaljševanje trepalnic

Podaljševanje trepalnic

Ste rade privlačne? Želite poudariti svoje oči in izstopati?

Zagotovite si popoln videz in izkusite modni trend, ki je osvojil ženska srca po vsem svetu!

Bodite urejene in lepe vsak dan brez nanašanja maskare! Tehnika podaljševanja trepalnic omogoča videz gostejših, daljših in bolj ukrivljenih trepalnic, a je izgled popolnoma naraven!

Trepalnice imajo naravni cikel rasti od 2 do 4 mesece, ko umetne ostajajo približno 3- 4 tedne ali več. Življenjska doba naravnih trepalnic je 25 - 28 dni, takrat bo skupaj z naravno trepalnico odpadla tudi umetna. Vaše naravne trepalnice se ne bodo poškodovale ali uničile. Umetne trepalnice se po 2 do 4 tednih razredčijo in jih je potrebno dopolniti, zdržijo pa tudi do 6 tednov in več! Videz je ves čas popoln!

Sam postopek podaljševanja trepalnic je neboleč in končni videz vam polepša pogled in nahrani vašo dušo!

Zdaj bodo vaše oči bolj odprte in privlačne!

Pohitite in si rezervirajte svoj termin še danes!Pri podaljševanju trepalnic uporabljamo svilene dlačice, ki na pogled in dotik delujejo popolnoma naravno. Nanašamo jih posamično na eno naravno trepalnico, tako da nastane naraven videz. Za vzdrževanje volumna so potrebni redni refili oziroma obnove na približno 3-5 tednov. Pri podaljševanju trepalnic uporabljajo različne dolžine (6mm-14mm), debeline in ukrivljenosti umetnih trepalnic. Svilene dlačice delujejo popolnoma naravno, saj so izjemno elastične in intenzivno črne barve. Največja prednost podaljševanja trepalnic je, da uporaba maskare ni več potrebna. Posebno lepilo, ki ga uporabljamo pri podaljševanju je odporno na vsakodnevno tuširanje, športne aktivnosti,... Podaljševanje trepalnic je primerno tudi za uporabnice kontaktnih leč in očal.

RAVNANJE S TREPALNICAMI

V obdobju 24 ur po nanosu trepalnic,ne umivajte oči, jih ne tuširajte in se izogibajte joku, znojenju, pari.

Ne plavajte in ne obiščite spa-ja v obdobju 48 ur po nanosu trepalnic. Bodite nežni do svojih trepalnic. Izogibajte se mencanju oči in vlečenju trepalnic. Izogibajte se uporabi maskare.

Očesni make up nežno odstranjujte z odstranjevalcem ličil za oči oil free.Z maskaro mažite le sšpodnje trepalnice, če tudi te niso podaljšane, saj ni več potrebna.

Izogibajte se kremam, odstranjevalcem ličil za oči, losionom, kremam za zaščito pred soncem ali čistilom, ki vsebujejo olja na ali blizu trepalnic. Olje lahko zrahlja vez med trepalnico in lepilom. Paziti je treba, da kremo za oči uporabljamo v zmernih količinah, vendar ne na območju trepalnic.

Obisk salona se priporočana vsake 3-6 tednov (odvisno od posameznice) za zapolnitev območij, kjer so naravne trepalnice izpadle in rastejo nove.

Pri nas uporabljamo visoko kakovostne in testirane trepalnice in lepilo As lashes.

 

 

Obrazec za prijavoNa Facebook-u
Pasica
Pasica
Pasica
Sodelujemo

narodnjak_200

VeseljakTV