Začetek

Totter midi izposoja

IZPOSOJA TOTTER MIDI HARMONIKE Z ZVOČNIKOM

Harmoniko ( diatonično ali klavirsko ) si lahko izposodite za obdobje enega tedna.
Potrebujete osebni dokument. Cena vikend paketa ali tedenske izposoje je 50,00 eur.
V kompletu dobite Harmoniko z vgrajenim Totter midi sistemom TM4-lux, aktivni zvočnik z vgrajenim modulom SD2 Ketron.

Rezervacija na povezavi:
http://www.pustotnik.si/index.php?option=com_wrapper&view=wrapper&Itemid=92

Gsm Kontakt: 041/693-729 Tomaž

TOTTER MIDI vmesnik je majhen, zelo zmogljiv specializiran računalnik, ki ga lahko vgradimo v vsako harmoniko. Po velikosti ga lahko primerjamo s škatlico za vžigalice, njegova teža pa je približno 50 gramov. S pomočjo posebnih tipal (senzorjev) črpa vse potrebne podatke in jih ustrezno obdelane pošilja naprej. Omogoča povezavo akustičnega inštrumenta (harmonike) z vsemi ostalimi napravami, ki poznajo standard MIDI. To so praktično vsi moduli, klaviature, sekvencerji, aranžerji, sintetizatorji, računalniki…, ki služijo kot izvor zvoka. In to je tisto bistveno, kar omogoči res številne nove možnosti pri uporabi harmonike z vgrajenim   TOTTER MIDI vmesnikom pri vseh zvrsteh glasbe.

Na živih nastopih lahko harmonikar sam pričara zvočno podobo cele skupine in to brez uporabe vnaprej pripravljenih posnetkov(disket, play-backov), kar spet vedno bolj prihaja do veljave. Tu je potem tudi možnost igranja zabavne glasbe s pomočjo avtomatske spremljave, prav tako v živo. Seveda je TOTTER MIDI vmesnik zelo uporaben pri večjih zasedbah, kot je duo, trio, kvartet, kvintet, ..., v harmonikarskih orkestrih, ..., pri komponiranju z računalnikom, ...

Primeren za vsakogar
TOTTER MIDI vmesniki so namenjeni vsem, ki se ljubiteljsko ali profesionalno ukvarjate z igranjem kakršne koli (klavirske, diatonične ali kromatične) harmonike. Zajemajo širok krog uporabnikov, od najmlajših, ki štejejo komaj 5 let, pa vse do prekaljenih harmonikarjev, ki v svojih zrelih letih še veselo raztegujejo svoj meh.

Praktičen in enostaven za uporabo
TOTTER MIDI vmesnik lahko začnete uporabljati takoj. Zelo uporaben je kadar igrate sami ali v kakršni koli večji zasedbi. Z njim lahko celo komponirate glasbo.

Vse nastavitve parametrov (delovanje vmesnika) si lahko popolnoma prilagodite. Enostavno zasnovano upravljanje spremljajo nazorna navodila za uporabo in strokovno šolanje ob nakupu. Logična razporeditev tipk in postavitev uporabniških menujev na komandni plošči omogoča enostavno in hitro uporabo med igranjem. Shranjene nastavitve lahko v trenutku prikličete iz pomnilnika v harmoniki. Nastavitve midi vmesnika (vse ali delne) lahko iz ene harmonike prenesete v drugo. S prijatelji si lahko izmenjate programe ali pa uskladite nastavitve v vaših MIDI-harmonikah.

Nastavljiva dinamika meha

Vsi modeli TOTTER MIDI vmesnikov so dinamični. To pomeni, da se glasnost elektronskih inštrumentov odziva na jakost raztezanja meha, enako kot pri sami akustični harmoniki. Občutljivost in tip dinamike lahko izbirate za vsak inštrument (stezo) posebej!

AKTIVNI PREKLOP INŠTRUMENTOV® je ekskluzivna funkcija TOTTER MIDI, ki omogoča medsebojno zvezno prelivanje inštrumentov. Z močjo raztezanja ali stiskanja meha (z intenzivnostjo igranja) uravnavate prisotnost posameznih inštrumentov. Nastavljate lahko prehode med poljubnimi (tudi več) inštrumenti hkrati.

 

 

 

Obrazec za prijavoNa Facebook-u
Pasica
Pasica
Pasica
Sodelujemo

narodnjak_200

VeseljakTV